top of page
industrial-tank-painting-1.webp

Coatings

chemco-logo.png

Ontdek de Kracht van Geavanceerde Coatings

In2Coating is trots op haar exclusieve partnerschap met Chemco Coating International uit Coatbridge, Schotland, voor de gehele Nederlandse industriële markt. Chemco, opgericht in 1982 en ontstaan uit The Original Glassflake Company - de uitvinders van glasvlokkentechnologie in de jaren '60 - heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende producent van high-performance anti-corrosie coatings. Sinds de naamswijziging in 1990 en de overgang naar een werknemersbezit in 2018, is Chemco een pionier in het ontwerpen en vervaardigen van de meest geavanceerde polymeren voor vooruitstrevende anti-corrosie coatings.

In2Coating houdt een uitgebreid assortiment Chemco coatings op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Het programma van Chemco omvat oplosmiddelarme, oplosmiddelvrije en watergedragen coatings. Deze oplosmiddelvrije coatings zijn al meer dan 15 jaar een game changer in de coatingindustrie, mede door hun milieuvriendelijkheid en de mogelijkheid om duurzame bescherming te bieden in combinatie met voorbehandelingen zoals hydrojetting en natstralen.

Karakteristieken

Oplosmiddelvrij

Waterbestendig

Roest tolerant

Hoge temperatuur tolerantie

Hoge UV weerstand

Applicaties

Betonreparatiesystemen

Industriële vloeren

Metaal reparatie

Onderwatercoatings

Primer-systemen

Rompcoatings

Structurele coatings

Tank- en pijpvoering

martin-martz-29PaIGCEq10-unsplash.jpg

Chemco’s coatings zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van de bescherming van tanks, vaten en leidingen tot staalconstructies en damwanden. Bovendien biedt Chemco specifieke productlijnen die zelfs door minder ervaren schilders eenvoudig verwerkt kunnen worden, en coatings die specifiek op klantwens kunnen worden aangepast qua kleur, vulling of toepassing. Een bijzonder product binnen het assortiment is de onderwater coating, die zelfs door duikers kan worden aangebracht voor de bescherming van onderwaterconstructies zoals pijlers en damwanden.

Heeft u vragen over welke coating het beste bij uw industrie of applicatie past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Innovatieve Technologie

Met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van geavanceerde high-performance coatings, staat Chemco bekend om zijn innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Deze coatings worden wereldwijd succesvol toegepast in alle grote industrieën.

Bewezen Kwaliteit

Onze producten zijn voorzien van uitgebreide garanties en worden erkend door industriële leiders over de hele wereld. Chemco’s coatings zijn speciaal ontworpen om de levensduur te verlengen, milieubelasting te minimaliseren en onderhouds- en reparatiekosten te verlagen.

chris-liverani-XLFu0PM5Qsg-unsplash.jpg
GOPR0056.JPG

Voor meer informatie over onze geavanceerde coatingoplossingen en hoe deze uw project kunnen ondersteunen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om samen met u de beste opties te verkennen en te zorgen voor optimale bescherming en prestatie van uw industriële assets. Ontdek het verschil dat In2Coating samen met Chemco Coating International kan maken in uw sector.

bottom of page