top of page
Everything-You-Need-To-Know-About-Industrial-Painting.jpg

Advies

IMG_5315.jpg

Een passende en zorgvuldige specificatie vormt het fundament van elk succesvol project. Daarbij is een correct opgesteld Inspectie- en Testplan (ITP) cruciaal. Dit zorgt ervoor dat alle betrokken partijen goed geïnformeerd zijn over de benodigde en gewenste tests en inspecties, alsook de normen waaraan deze moeten voldoen.

In2Coating ondersteunt opdrachtgevers actief bij het opstellen van deze specificaties en ITP's. Onze ervaring stelt ons in staat om, in overleg met de opdrachtgevers, de juiste coatingoplossingen te selecteren. Wij beoordelen diverse belangrijke parameters om een grondig en goed onderbouwd advies voor de optimale coating te kunnen geven.

Het belang van vroegtijdige betrokkenheid bij het adviseren over coatings kan niet worden onderschat, vooral omdat hierbij ook constructietechnische aspecten aan bod komen. Deze aspecten zijn vaak complex en vragen om een abstracte benadering. Dankzij onze uitgebreide werktuigbouwkundige expertise is In2Coating uitstekend toegerust om deze uitdagingen aan te gaan en het adviestraject succesvol te begeleiden.

Heeft u advies nodig over de beste coatings voor uw project? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u met onze expertise te ondersteunen en te zorgen voor de beste oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

bottom of page