top of page
glo-windmill-interior-corrosion-protection_16-9.webp

Over Ons

IN2COATING is expert in industriële coatingoplossingen, waarbij wij ons onderscheiden door gespecialiseerde verkoop, diepgaand advies en nauwkeurige inspecties uitgevoerd door ons team van ervaren professionals.

Sinds onze eerste kennismaking met industriële en beschermende coatings in 1998 zijn de volgende kernwaarden leidend geworden bij het aanbieden van onze oplossingen: deskundigheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.

 

Door de jaren heen hebben wij een breed scala aan succesvolle projecten afgerond, in diverse industriële sectoren. Onze benadering is altijd gericht op het begrijpen en vervullen van uw specifieke behoeften, met het doel om de levensduur van uw assets te verlengen en uw operationele efficiëntie te optimaliseren.

revestimientos-industriales.jpg

Onze kernwaarden

industrial-coatings.webp
expert.png

Deskundig

trust.png

Betrouwbaar

quality.png

Kwaliteit

reliability.png

Duurzaam

flexibility.png

Flexibel

AdobeStock_285441728.jpeg
Meedenken in oplossingen

Bij IN2COATING staat het meedenken met onze klanten centraal. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom benaderen we elk project niet alleen als een leverancier, maar als een actieve partner. We luisteren aandachtig naar uw wensen en uitdagingen en zetten deze om in creatieve, effectieve oplossingen. Ons doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen door proactief nieuwe methodes en mogelijkheden voor te stellen die uw project naar een hoger niveau tillen.

Arco-V1-01.jpg

Contact

Arco de Bree

nace level 3 -b.png
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page