top of page
bg-industrial-painting.jpg

Additieven

In2Coating is trots op de jarenlange samenwerking met Corr-Ze™, een samenwerkingsverband dat niet alleen onze kennisbasis heeft verrijkt, maar ook ons netwerk heeft uitgebreid en ons productaanbod aanzienlijk heeft ontwikkeld. Sinds Corr-Ze™ Chlor*rid heeft overgenomen, bieden we nu een breder scala aan producten, waardoor we een nog uitgebreidere oplossing kunnen bieden voor de voorbereiding van metalen oppervlakken. Deze producten zien wij als een waardevolle aanvulling op onze huidige oplossingen.

Corr-Ze™ producten zijn ontworpen om de hechting van coatings te verbeteren en corrosie te voorkomen. Ze stellen ons in staat om binnen enkele minuten een optimaal visueel en microscopisch schoon metaal te bereiken. Door het toevoegen van Corr-Ze™ 100 aan het water tijdens het hydrojetten of vapourstralen, bijvoorbeeld met uw IBIX, Graco of Torbo straalapparatuur, worden onzuiverheden in één eenvoudige stap verwijderd. Dit helpt niet alleen om vliegroest te voorkomen, maar voorkomt ook toekomstige corrosie onder coatings.

Voordelen van de Corr-Ze™ Producten

spraying_paint_banner_image.webp
timer.png

Verminder stilstand en onderhoud.

low-price.png

Verlaag de project-kosten tot wel 50%.

growth.png

Verleng de levens-duur van de coating

Door het gebruik van Corr-Ze™ kan de periode tussen significante onderhoudsbeurten voor coating falen verdubbelen. Het werkt met elk coatingsysteem om een uniform en ontvankelijk metalen oppervlak te creëren, wat zorgt voor verbeterde hechting en een consistente, geoptimaliseerde coatingprestatie.​

• Vormt geen film

• Verbeterde hechting

• Voorkomt flitsroest aanzienlijk

• Op waterbasis

• Sneldrogend

• Niet-giftig en niet-brandbaar

• Niet noodzakelijk om dezelfde dag te coaten

Hoe werkt het?

Corr-ze™ 100
 
Laat de concurrentie niet tussen uw substraat en superieure coatinghechting komen! Het oppervlaktevoorbereidingsproduct Corr-Ze™ 100 is geen inhibitor en laat bij geen enkele concentratie een film achter. We hebben de concurrentie op de proef gesteld in de onderstaande video en de resultaten spreken voor zich!

bottom of page