top of page
coatinginspection.webp

Inspecties

Meedenken in oplossingen

Naast het aanbieden van industriële coatings, verzorgt In2Coating ook grondige inspecties om te verzekeren dat aan alle gestelde eisen wordt voldaan. Ons team bestaat uit NACE niveau 3 gecertificeerde inspecteurs, die garant staan voor nauwkeurigheid, professionaliteit en een scherp oog voor detail.

Tijdens deze inspecties werken onze specialisten nauw samen met de klant, niet alleen om de coating zo efficiënt mogelijk aan te brengen volgens de beste technieken, maar ook om ondersteuning en toezicht te bieden tijdens de voorbehandelingsfase, zodat de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd wordt.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in het aanbrengen van industriële coatings, het herstellen van composieten en het gebruik van metaalpasta's, kunnen wij een optimaal resultaat verzekeren. Dit resulteert in maximale bescherming, minimale stilstand en aanzienlijke kostenbesparingen.

coating-inspector-3.jpg
7-most-common-tools-for-industrial-coating-inspection.jpg
CorrosionAndCoatingSurveys_Sized-950x770-1-qca9xt8q7yfnk0yo9mjxnzy5sa5ctvd35klguwleuu.jpg

Diktemeting

Een goede laagdikte van een conserveringssysteem is van groot belang voor het behouden van de bescherming van het systeem.

Meggermeting_clip_image006.jpg

Vonktest

Om vast te kunnen stellen dat er geen gaten of schuren in de beschermende coatinglaag aanwezig zijn, kan er een vonktest worden uitgevoerd. 

Conveyorised-Powder-Coating-Plant.jpg

Uitharding

Om te controleren of de uitharding van de coating geslaagd is kan er een uithardingstest uitgevoerd worden. 

510-Web-1.jpg

Hechtingssterkte

Om te analyseren hoe sterk de hechting van de aangebrachte coating is, wordt er een hechtingssterkte inspectie uitgevoerd. 

inspectie_met_pc.jpg

Voorbehandelings-inspectie

Alles begint met een juiste voorbehandeling. Wij kunnen diverse tests uitvoeren zoals reinheid, ruwheid stofgehalte en oplosbare zouten

bottom of page