top of page
industrial-hero.jpg

Applicatie

Een juiste applicatie is van belang voor een goede betrouwbaarheid en langdurige inzetbaarheid van coatings.

Het aanbrengen van een coating is voor veel mensen en bedrijven geen alledaags werk. Onze applicatieteams hebben de juiste opleiding en beschikken over gespecialiseerde apparatuur om de verschillende coatings op de juiste manier aan te kunnen brengen.

Daarnaast worden onze applicatieteams continu getraind in de applicatie van deze en andere coatings. Hierdoor kunnen wij de applicatie van deze coatings volgens de laatste normen en binnen afgesproken planning aanbrengen.

Door onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van coatings in producerende bedrijven beseffen wij goed dat het aanhouden van een strakke planning van groot belang is . Onze teams zijn hier continu van bewust en zullen de juiste inzet tonen om de planning aan te houden. Een grote kennis van de aan te brengen coatings is hierbij van groot belang. Wij kennen de verwerking, droogtijden en overcoating tijden van onze coating zeer goed.

 

Het juist aanbrengen en verwerken van coatings is daarnaast belangrijk om het milieu niet te belasten. Door het kiezen van reinigingsmiddelen voor onze apparatuur welke beter zijn voor het milieu en de mensen dragen wij bij aan een betere wereld.

20211111_172725.webp
bottom of page