top of page
glo-man-applying-fire-resistant-coating_16-9.webp

Verkoop

IMG_5315.jpg

In2Coating is exclusief importeur van Chemco Coating International uit Coatbridge Schotland voor de gehele Nederlandse industriële markt.

Chemco is al meer dan 35 jaar een toonaangevende producent van verschillende high performance  anti-corrosie coatings met een sterke focus op innovatieve en milieuvriendelijke coatingoplossingen.

In2Coating heeft veel coatings op voorraad en kan daardoor een groot aantal coatings snel leveren.

Het programma van Chemco bestaat veelal uit oplosmiddelvrije en watergedragen coatings. Daarnaast heeft Chemco enkele oplosmiddelarme coatings in haar programma.

De oplosmiddelvrije coatings worden al meer dan 15 jaar succesvol toegepast in verschillende toonaangevende bedrijven en hebben de coatingindustrie toonaangevend veranderd. Milieubewustzijn en toenemende kosten voor straalwerkzaamheden maken het mogelijk dat milieuvriendelijke voorbehandelingen zoals hydrojetting, vapourstralen, torbostralen en natstralen steeds vaker kunnen worden gebruikt om een duurzame bescherming te bieden in combinatie met de coatings van Chemco.

Dit zijn de coatings van de toekomst; het voldoen aan – en vaak overtreffen – van regels en wetgeving. Het doel van Chemco is het ontwikkelen en produceren van coatings welke een lange levensduur bieden, milieubelasting beperken en onderhoud- en reparatiekosten verminderen.

Naast de coatings voor de bescherming van tanks, vaten, leidingen, staalconstructies, damwanden, procesapparatuur etc. heeft Chemco een aantal productlijnen met coatings waar de nadruk ligt op eenvoudige verwerking en welke daardoor ook door minder ervaren constructieschilders kunnen worden aangebracht.

Veel coatings kunnen ook klant specifiek worden geproduceerd. Hierbij zijn klanteigen kleuren, vullingen of toepassingen slechts voorbeelden.

Een steeds vaker toegepaste coating is de onderwater aan te brengen coating van Chemco. Deze kan door duikers onderwater worden aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om diverse objecten zoals damwanden, pijlers en andere onderwater constructies te beschermen.

Vragen over welke coating het beste bij u past? Neem contact met ons op!

Onze coating zijn

trust.png

Betrouwbaar

quality.png

Duurzaam

metal.png

Oplosmiddelvrij

bottom of page