Bund Lining (2).JPG
Bund Lining (1).JPG

Tanks

Tanks worden wereldwijd gebruikt om vele verschillende producten in op te slaan. Veel tanks zijn opgebouwd uit stalen platen welke aan elkaar zijn gelast. Vroeger werden tank opgebouwd uit stalen platen welke door middel van klinknagels aan elkaar werden verbonden.

Een tank kan gedurende zijn levensduur verschillende functies krijgen, er kunnen  namelijk verschillende producten in worden opgeslagen. Ook kan de bedrijfsvoering veranderen waardoor het proces een andere gebruik van een bestaande tank vereist.

In2Coating heeft verschillende methodes om tank inwendig en uitwendig te beschermen tegen verschillende invloeden.

Voor inwendige toepassing hebben wij verschillende coatings welke het mogelijk maken om zeer agressieve producten op te slaan of juist kwetsbare producten op te slaan. Denk hierbij aan producten welke onderdeel zijn van onze voedselketen zoals oliën, vetten, bier, wijn, drinkwater en halffabricaten.

Iedere toepassing heeft deels verschillende eisen. Voor de opslag van agressieve producten moet de coating vooral bestand zijn tegen dit product en daarnaast vakkundig zijn aangebracht.

In het geval van voedingsmiddelen dient de coating daarnaast geen geur- of smaakverandering te geven en veilig te zijn om langdurig in contact te staan met voedsel. Hiervoor zijn verschillende certificaten met ieder een eigen toepassing. FDA, WRAS, NSF, EN1935 etc zijn verschillende certificaten welke de voedselveiligheid bevestigen van deze coatings.

In2Coating heeft alle kennis en kunde in huis om een coatingproject volledig uit te voeren. Doordat In2Coating de coating zelf importeert kan de beste keuze gemaakt worden voor iedere afzonderlijke toepassing.