top of page
bb-1.jpg

Inspecties

png-1.png

Meedenken in oplossingen

Naast applicatie biedt In2Coating ook inspecties aan. Deze inspecties worden uitgevoerd om te controleren of er nog aan de vooropgestelde eisen wordt voldaan. In2Coating beschikt over NACE level 1 t/m 3 gecertificeerde inspecteurs.

Tijdens de inspecties staat duidelijkheid, professionaliteit en oog voor detail centraal.

Onze specialisten werken niet alleen samen met de klant om coating zo efficiënt mogelijk en volgens de juiste technieken aan te brengen, maar kunnen ook assistentie verlenen of supervisietaken uitvoeren bij de voorbehandeling om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken.

Met onze ervaring in de applicatie van industriële coatings, reparatie composieten en metaalpasta's, kunnen wij een optimaal resultaat garanderen. Hierdoor wordt een optimale bescherming bereikt, stilstand tot een minimum beperkt en kosten bespaard.

Man_inspecteert_staalconstuructie.jpg

Diktemeting

Een goede laagdikte van een conserveringssysteem is van groot belang voor het behouden van de bescherming van het systeem.

GOPR0101_edited.jpg

Uitharding

Om vast te kunnen stellen dat er geen gaten of schuren in de beschermende coatinglaag aanwezig zijn, kan er een vonktest worden uitgevoerd. 

inspectie_met_pc.jpg

Vonktest

Om vast te kunnen stellen dat er geen gaten of schuren in de beschermende coatinglaag aanwezig zijn, kan er een vonktest worden uitgevoerd. 

20201028_091200.jpg

Hechtingssterkte

Om te analyseren hoe sterk de hechting van de aangebrachte coating is, wordt er een hechtingssterkte inspectie uitgevoerd. 

bottom of page