top of page
Everything-You-Need-To-Know-About-Industrial-Painting.jpg

Leiding reparaties

Repareer en Bescherm: Sylmasta Producten, nu bij In2Coating

Sinds 2023 is In2Coating de exclusieve importeur van alle Sylmasta producten voor de gehele Benelux. Sylmasta is een gerenommeerde fabrikant uit het Verenigd Koninkrijk die gespecialiseerd is in innovatieve reparatie- en onderhoudsproducten voor pijpleidingen. Deze samenwerking stelt ons in staat om uitgebreide leidingreparatieservices aan te bieden, waardoor wij een vollediger dienstenpakket aan onze klanten kunnen leveren.

Deze samenwerking met Sylmasta versterkt onze missie om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden die de operationele efficiëntie van onze klanten verbeteren en tegelijkertijd de duurzaamheid van hun infrastructuur waarborgen.

Kom in contact met onze experts voor een passende oplossing bij uw reparatie of onderhoud uitdaging!

sylmasta-logo.jpg

Webshop: Coming Soon!

Onze samenwerking met Sylmasta heeft ons productaanbod aanzienlijk uitgebreid:

  • Reparatiesets voor Lekkende Leidingen: Alles wat u nodig heeft om lekkages snel en effectief te repareren.

  • Bescherming en Renovatie van Leidingen: Epoxy- en composietoplossingen voor het refurbishen, beschermen en verlengen van de levensduur van zware pijpleidingen en kritieke infrastructuur.

  • Epoxy Plamuren: Handmatig te mengen en aan te brengen plamuren voor het vullen van gaten en scheuren in leidingen en andere oppervlakken.

  • Epoxy Pasta's: Pasta's die met handgereedschap worden aangebracht voor het herbouwen en versterken van versleten onderdelen en het repareren van oppervlakteschade.

  • Epoxy Coatings: Met een kwast aan te brengen epoxy coatings die een gladde, harde beschermingslaag vormen.

  • Vloeibaar Rubber: Vloeibaar polyurethaanrubber voor reparaties aan rubberonderdelen, afdichtingen en coatingbescherming.

  • Lijmen en Afdichtingsmiddelen: Een breed scala aan lijmen en afdichtingsmiddelen, inclusief epoxy's, cyanoacrylaat superlijmen en AllWeld methacrylaten voor kunststoffen en composieten.

Pipe-Repair-Protection.jpg

Hoe werkt het?

Repareren van een lek

bottom of page